torsdag 1 januari 2009

NYC




Två städer avklarade på vår resa och dags för den tredje...New York! Tre dagar har redan passerat och tiden flyger fram, finns alltid något nytt att se och göra i denna stan. Första dagen gick helt i turistanda...färja ut till Staten Island för att beskåda Frihetsgudinnan, Ground Zero, Time Square och Rockfeller Plaza...alla turistattraktioner som står på "att måste se-listan" :) Resterande tid har vi gått runt och insupit stan, shoppat, kollat in Williamsburg i Brooklyn och strosat i Central Park. Inte att förglömma så har vi givetvis firat in det nya året. Vid 12-slaget hade vi, precis som tusentals andra människor, tagit oss till Central Park för att kolla in fyrverkerierna och skåla in 2009. Festligt, men galet kallt...vintern är här på riktigt i NYC!
Morgondagen är sista dagen tillsammans på vår resa. Sedan väntar Miami och sol och värme för mig, medan killarna drar hem till Svedala igen. Vart tar tiden vägen??

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej vännen och god fortsättning =) Har tittat på alla fina bilder du lagt upp. Vill absolut åka till New York när tillfälle ges. Ert boende i Harlem såg ju riktigt fint ut. Hörde att de verkligen "rustat upp" det området på senaste, kändes det så? Härligt att du får njuta lite av sol och värme innan du kommer hem till kalla sverige. Har varit helt sjukt kallt här i gbg de senaste dagarna. Temperaturen klättrade ända ner till -15 grader uppe hos oss *brr* Ska bli riktigt kul att ses igen snart. Ta hand om dig. Kram kram// Anna